varberg

lite bilder från i helgas. Jag var i Varberg och hälsade på min morbror.


vi grillade


jag försökte, hmm hmm, jula.


blommor...
blommor...
blommor...
blommor...
blommor...

 

TUSEN GÅNGER FÖRLÅÅT, PAULIUS! MEN DU ÄR JU SÅÅ SÖÖT!


jag posar, men misslyckas


det var kul att träffa er, jag är bara lite avundsjuk på gruund av eran lägenhet.. måste komma och hälsa på någon mer gång!



Här är bilderna från klassresan:



Först var vi ju på Boda Borg vilket var kanonkul, sen, på kvällen, åkte vi till lillsjöstugan. Titta vilken fin bild jag toh.. jag tror att det är alla med, va?



Bild på Molly, så gullig!

Sen hade vi lite fjortis- Disco.. till och med Jag och Matilda släppte loss!!






Jonathan dansar



det är bra, Klara! nu posar vi lite här!



Linnéa!



OOH! DET HÄR VAR DEN BÄSTA KLASSRESAN NÅGONSIN, JAG KOMMER SAKNA DENHÄR KLASSEN (DET GÅR INTE ATT FÖRKLARA HUR MYCKET) SÅÅÅÅ!!!!
SYND BARA ATT DET ÄR ÖVER NU, ALLTSÅ KLASSRESAN.

Tack för en underbar klassresa, 6b! (lägger upp bilder jag har tagit vid ett annat tillfälle, jag är i skåne just nu)!!!

.

Tidig idag :O

nu är det kl 07.00 på morgonen och om en timme ska jag gå till skolan, för där ska vi samlas. Jag vaknade faktiskt halv sex idag...
Vi börjar dagen med lite roliga bilder.



oj, fettma



den längsta gundvallpen i världen?



Nej, nog med trams. nu ska jag gå och lägga mig och sova i typ en kvart sen är det dags! hoppas att denna klassresa kommer bli lyckad.

Puss /Goda

Nu har jag provsjungit!

Som ni kanske vet så var jag och provsjöng till Haga, musikklass idag. Jag var völdigt nervör, men försökte göra det bästa av situationen. jag skrattade typ i mitten av varenda låt.. och sen glömde jag bort texten ett par gånger.. men jag får svar på tisdag eller måndag nästa vecka. Så nu väntar jag på svar.

Okej, nu ska iallafall jag gå och paca till klassresan i morrn. Så askul vi kommer ha det!
pussar /Goda

det kom trots allt lite sol efter regnet...




12/5 = exakt en månad kvar till skolavslutningen

Så jag och Astrid började träna idag. det gick skapligt bra.. och jag tror iallafall att vi kommer att klara det, eller hur Astrid?

I morgon är det Onsdag alltså en dag kvar till klassresan. imorgon ska jag även provsjunga till Haga skolan. spännade, spännade. Men jag tror ändå att jag inte ska börja på haga. orkar inte just nu..

Just det, nu ska jag gå och råplugga till Tyska provet imorrn.

(L)Ha en bra fortsatt dag(L)


nu..

..sitter jag böjd över en kopp te, har hittat en bit urgammalt chocklad och tränar till tyska provet. snart ska dra iväg till fiolen. jag kan spela med fingret nu!

hejsan! 11/5

Har ni haft en bra dag idag?
Det har iallafall jag. Jag är så glad för denhär veckan kommer vara så rolig (bortsätt från tyskaprovet på onsdag).

jag kikade in på "Fokis" blogg igår. hon gillar ju Kina-Japan och sånt. så jag vart lite inspirerad och började söka på "hello kitty". Här fick jag fram några bilder.



vem vill bo i ett sånt hus?



och ha hello kitty i aquariumet istället för fiskar?



Astrid, köp huset, flytta in, så kommer jag på besök då och då!

/Goda 


Tips

Har ni hört norges bidrag till eurovision son contest? om inte tycker jag att ni ska gå in på youtube och lyssna på den. asbra! och killen som sjunger är så söt att man smälter, plus att han spelar fiol! sona killar älskar jag!

10/5

redan? jag trodde att det ver typ den 7 idag eller något. men det är bara bra. låt sommaren komma fortare. Astris och jag måste komma igång med träningen nu. Vi ska spela på skolavslutningen.

Idag har det varit en trevlig dag. Vi var på marmorsbruket och fiskade strömming. det nappade inte så bra, men vi fick iallafall sex stycen, så det blev fisksoppa till lunch idag.

imorgon blir det skola igen. Alla kommer säker diskutera klasserna. Jag hade gissat rätt det var som vi jobbade med arktis och antarktis.

beroende?



Kan man bli beroende av tandtr´d* ja, tydligen. min mamma är tydligen det. varge g´ng hon är i en affär ska hon slänga med sig lite tandtr´´d. ifall n´gon undrar s´är alla burkar fulla. (obs! det är n´got konstigt med min dator s´jag kan inte skriva ´´, ja ni märker det.


Hej, hej!

idag har det varit shopping och grillning, så vi har fortfarande lite folk kvar hemma hos oss.

inatt var det något brok och slagsmål precis utanför vårat hus och det var 3 polisbilar och en ambulans som hade kommit. en person var riktigt skadad. neej, det var inte så kul att vakna kl. 02.00 och höra skrik. så otäckt.

jag och Olga gick som sagt på stan idag. jag köpte en klänning-tunika, solglasögon, ny mascara.

promenad

nu har det nyss ösregnad och det är så skönt och härligt att ta promenader efter regn. det är så fräsht och luftigt då. nu shattar jag med min litauiska kompis Rugile. jag ska till litauen den 14 juni!

Stora Dagen med K

K- som i klasserna. idag fick vi hem dem. jag fullt nöjd med min klass, även fast det känns annorlunda. jag hamnede med Sofie och Christine från klssen sen är även Astrid med  och det är ju skitbra. synd bara att jag inte hamnade med någon i gänget.. men vi kommer umgås ändå, eller hur, tjejer??vi kommer hålla ihop.

Jag kommer sakna min klass mest av allt i höst, men nu vill jag inte tänka på det. vi har ju en hel klassresa framför oss på torsdag.

Vad ska ni hitta på i helgen? kanske några förslag till mig? jag ska iallafall shoppa lite imorgon bitti och sen ska vi grilla med några som vi känner.

klassresan

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi ska åka på vår efterlängtade klassresa till bodaborg och lillsjöstugan. snacka om roligt.. men det som är tråkigt är att vi inte kommer få bada.

hejsan hoppsan!

idag har det varit en bra. Christine, jag och Sofie tränade förståss på våran redovisning och den kommer bli toppen. så kul alltså. så snart måste jag sticka iväg och träna.

sedan  åkte jag in till stan och skulle gå i affärer och shoppa, men bussen var försenad som vanligt, så jag blev helt hysterisk och började nästan skrika rakt ut i bussen : "KÖR FORTARE". Jag hann iallafall köpa ett par jeanstights (alltså förlåt Matilda, för att jag härmade dig, men de var så jäkla snygga) och ny mascara (för det behövde jag verkligen, jag funderade på att köpa det sen förra sommaren).
sedan kilade jag iväg till fiolen, det gick inte så bra att spela med det där fingret.. men jag gjorde så gott jag kunde.
nu ska jag försöka hitta några hemliga saker till redovisningen imorgon.

Ha en trevlig kväll <3

konsert ikväll

jag bestämde mig för att trots allt gå till Emmas konsert. kommer bli jätte kul att se henne på sen. lycka till nu, gummsi. får en lyckospark sen.

tomt

alltså tomt.  inget brev idag heller och det suger. det suger verkligen.

6/5

en vacker och rolig dag idag har det varit, även fast det var lite regningt och mulet. Christine, Sofie och jag jobbade med vårat arbete om Arktis och Antarktis hela tiden, (även på rasterna) och planchen blev jätte bra (vi mycket mer kreativare än 6c, Tomas) och våran redovisninng på fredag kommer bli toppen. ni anar inte ens vad vi kommer göra..

Emmiz ska ha konsert idag, men jag vet inte riktigt om jag ska gå och kolla. men det vore ändå spännande, jag har aldrig hört Emma sjunga. I varje fall så önskar jag Dig lycka till, puss!

Imorgon har det gått en hel vecka sen min lilla olycka på slöjden. Undrar om jag kommer våga sätta mig vid en symaskin igen, men det sägs att man ska göra det direkt efter olyckan, annars kommer man vara rädd för det hela livet. samma sak i helgen, när jag fastnade uppochner med karusellen i Tom Tis ezperimen i tjugo minuter- jag vart tvungen att åka en gång till direkt efter.

skojjigt

Idag på lunchen (vi åt bulgur o kyckling gryta (gott) ) så berättade Alexander en rolig histolria som jag tyckte var extremt rolig, om du tycker att den är rolig får du avgöra själv.

"alla älskade den nya
katten, förutom den gamla"

förstå den hur ni vill. men jag tror det ligger någonting i den.

Idag har jag iallafall en snygg tröja på mig *glad*


så typiskt!

Idag fick vi veta (jag vet absolut inte av vem, men den som sa det är dödens) att vi fick hem breven om de nya klasserna till sjuan (för er som inte vet så ska klass 6b splittras till sjuan och alla väntar på att få veta hur de nya klasserna kommer att se ut). jag kutade hem så fort jag kunde efter skolan, slet upp ytterdörren, slängde av mig jackan, sket i skorna och klampade in i köket. Sedan började jag rota i posthögen. Gissa om jag hittade något brev (jag hann tillochmed tänka så långt att om brevet ver i A4 format eller mindre)? NEJ. där var bara någon himla ICA maxi reklam och några räkningar.
Alltså. jag orkar inte leva i väntan något mer.

5\5

min förra blogg på blogg.se såg ungefär (exakt) likadan ut som denhär. men någonting hände med den förra så varken jag eller mina kompisar kunde komma in på den. det var väldigt synd eftersom jag hade skrivit mycket bra saker, men nu föds jag på nytt igen! sprillans ny och fräsh blogg med mig, en sprillans ny och fräsh person!

Första inlägget!

det här är det allra, allra< första jag skriver i denna blogg. häftigt, va? tänk om denhär bloggen gör riktig succe! tänk om den blir som Kenzas eller Blondinbellas blogg. men det beror ju på dig! om du läser min blogg! jag ska iallafall försöka vara ganska intressant. men en liten tradition är att alltid bekanta sig med med .... jag jag vet inte riktigt vem det är men.. så här går iallafall traditionen till:

- Hej! jag heter Goda, vad heter du?

så nu var denhär traditionen avklarad och vi.. jaa.. vi känner varandra.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0